المقادير
3 ملاعق نشا
2ملعقه لبن بودره
نص ملعقه صغيره ملح
ملعقه كبيره باكينج باودر(خميره الحلوي)
كوب جوز هند
نص كوب زيت
نص كوب زبده سايحه
نص كوب قشطه
دقيق حسب العجنه حوالى 3كبابىدقيق
إلطريقه
يضاف الزيت الىالزبده والقشطه والملح ويضرب جيدا
فى إناء اخر يوضع جوز الهند والنشاوالبكينج بودر والحليب البدرهويقلب ثم يضاف اليه خليط الزيت ويجمع بالدقيق حتى نحصل على عجينه متماسكه تفرد وتقطع حسب الرغبه
وتدخل فرن حار 180 لمده ربع ساعه ويغطى بالسكر الناعم وهو دافى ويقدم.
3 ملاعق نشا
2ملعقه لبن بودره
نص ملعقه صغيره ملح
ملعقه كبيره باكينج باودر(خميره الحلوي)
كوب جوز هند
نص كوب زيت
نص كوب زبده سايحه
نص كوب قشطه
دقيق حسب العجنه حوالى 3كبابىدقيق
إلطريقه
يضاف الزيت الىالزبده والقشطه والملح ويضرب جيدا
فى إناء اخر يوضع جوز الهند والنشاوالبكينج بودر والحليب البدرهويقلب ثم يضاف اليه خليط الزيت ويجمع بالدقيق حتى نحصل على عجينه متماسكه تفرد وتقطع حسب الرغبه
وتدخل فرن حار 180 لمده ربع ساعه ويغطى بالسكر الناعم وهو دافى ويقدم.