المقادير
نص كيلو دقيق قمح
2ملعقه زيت زيتون
2ملعقه زبادى
1ملعقه صغيره سكر
1ملعقه كبيره خميره
1ملعقه صغيره ملح
كوب ماء مايعادل200مل يكون دافى
الطريقه
يوضع السكر والخميره فى الماء وتترك مده 5 ل10 دقايق نلاحظ ظهور فقاعات
يخلط الملح مع الدقيق ثم يضاف الزبادى والزيت ويقلب ثم تضاف الماء وتعجن جيدا مده خمس دقايق وتجمع العجينه على شكل دائره وتغطى وتوضع فى مكان دافئ لمده ساعه او حتى يتضاعف حجمها تقسم الى قطعتين او اربعه حسب حجم الصينيه وتفرد وتوضع علبها الحشو تدخل الفرن.
نص كيلو دقيق قمح
2ملعقه زيت زيتون
2ملعقه زبادى
1ملعقه صغيره سكر
1ملعقه كبيره خميره
1ملعقه صغيره ملح
كوب ماء مايعادل200مل يكون دافى
الطريقه
يوضع السكر والخميره فى الماء وتترك مده 5 ل10 دقايق نلاحظ ظهور فقاعات
يخلط الملح مع الدقيق ثم يضاف الزبادى والزيت ويقلب ثم تضاف الماء وتعجن جيدا مده خمس دقايق وتجمع العجينه على شكل دائره وتغطى وتوضع فى مكان دافئ لمده ساعه او حتى يتضاعف حجمها تقسم الى قطعتين او اربعه حسب حجم الصينيه وتفرد وتوضع علبها الحشو تدخل الفرن.