المقادير
- نص كيلو لحم مفروم فيهو قليل من الشحم او الدهن
- بصله صغيره مفرومه
- ملعقه كسبره
- نص ملعقه فلفل
- ملعقه صغيره ملح
- نص ملعقه الباكينج صودا
- 2ملعقة كبيره بقسمات(خبز جاف مطحون)
- فصين توم مدقوق
- الطريقه:
- تخلط جميع المقادير مع بعض وتقسم الى 8 او10 اقسام وتترك ترتاح 10 دقايق توضع فى الاسياخ الخشبيه او الحديديه وتترك ترتاح تلت ساعه ثم توضع فى شوايه ساخنه او على الفحم مده خمس دقائق. لكل جانب وتقدم ساخنه مع السلطه الخضراء