Friday, September 25, 2015

صلصه شواء للحم ا لخروف والدجاج


المكونات:
1معلقه صغيره كسبره مسحونه
معلقه صغيره ملح
معلقه صغيره بابريكا
معلقه صغيره كراويه
معلقه صغيره كمون مسحون
معلقه صغيره فلفل اسود مسحون
نص ملعقه صغيره قرنفل مسحون
3ملاعق كاتشب
نص كوب عصير برتقال
3ملاعق كبيره خل
3ملاعق زيت زيتون
ورقه غار
الطريقه:
تخلط جميع المكونات مع بعض وتوضع فتحات على اللحم. وتحشى بالخليط والباقي يمسح به من الخارج ويترك يتشرب التتبيله مده ساعه الى ساعه ونصف قبل ان يدخل الفرن او بيشوى على الفحم.

No comments:

Post a Comment