المقادير
ربع كيلو فاصوليا جافه
ربع كيلو سجق
حبه بصل
اربعه فصوص توم
كوب طماطم مفروم ملعقه صلصه
ملعقه صغيره ملح
ملعقه صغيره فلفل
نص كاس زيت
الطريقه
تنقع الفاصوليا فى الماء ليله كامله ثم تغسل وتوضع فى الحله ويوضع الزيت والبصل ويقلب والتوم والطماطم والصلصه ويغطى بالماء ويترك تغلى على نار هادئه لمده ساعه اوحتى تنضج الفاصوليا يضاف السجق والملح والفلفل ويترك على نار هادئه نصف ساعه وتقدم مع الارز الابيض
ربع كيلو فاصوليا جافه
ربع كيلو سجق
حبه بصل
اربعه فصوص توم
كوب طماطم مفروم ملعقه صلصه
ملعقه صغيره ملح
ملعقه صغيره فلفل
نص كاس زيت
الطريقه
تنقع الفاصوليا فى الماء ليله كامله ثم تغسل وتوضع فى الحله ويوضع الزيت والبصل ويقلب والتوم والطماطم والصلصه ويغطى بالماء ويترك تغلى على نار هادئه لمده ساعه اوحتى تنضج الفاصوليا يضاف السجق والملح والفلفل ويترك على نار هادئه نصف ساعه وتقدم مع الارز الابيض